Guelph Gryphons vs Carlton Uni. Ravens (Sep 9, 2018)

 
Box Score
 

ISC Qualifier
Guelph Gryphons at Carlton Uni. Ravens
Sep 9, 2018 at Guelph ON (Guelph Campas)

Guelph Gryphons 15 (4-0)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Pearson, Julia 2b 
Roesch, Hannah 1b 
Walker, Katelyn c 
Hall, Delaney ss 
Geluch, Shardon dh 
Groce, Brandi 3b 
Binkley, Samantha p 
McDowell, Shannon cf 
Johnston, Amber lf 
Seifried, Jessica rf 
Totals  27  15  18  14 
  

Carlton Uni. Ravens 0 (1-5)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Bartnik, Kerys 3b 
Brito, Hayley 2b 
Marciniak, Ellen cf 
Marchant, Bronwen p 
Stockla, Alyssa ss 
Robinson, Erin lf 
Gale, Brianna 1b 
Greenill, Cassidy c 
Thibodeau, Caitlin dh 
Wang, May rf 
Totals  10 

Score by Innings              R  H  E
-------------------------------------
Guelph Gryphons..... 275 1 - 15 18  0
Carlton Uni. Ravens. 000 X -  0  2  2
-------------------------------------

Note: None out, 1 runner LOB when the game ended.

E - Marchant B; Stockla A. LOB - Guelph ON 6; Carlton Uni. 2. 2B - Pearson J; Roesch H; Geluch S 2; Gale B. 3B - Roesch H. CS - Bartnik K.

Guelph Gryphons   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Binkley, Samantha W,1-0  3.0  10  11 
  
Carlton Uni. Ravens   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Marchant, Bronwen L,0-2  3.0  18  15  13  27  30 

Win - Binkley S (1-0). Loss - Marchant B (0-2). Save - None.

Umpires -
Start: Time: Attendance:

Marchant B faced 2 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

ISC Qualifier
Guelph Gryphons at Carlton Uni. Ravens
Sep 9, 2018 at Guelph ON (Guelph Campas)

Guelph Gryphons starters: 11/2b Pearson J; 10/1b Roesch H; 14/c Walker K; 8/ss Hall D; 16/dh Geluch S; 17/3b Groce B; 9/p Binkley S; 12/cf McDowell S; 6/lf Johnston A; 7/rf Seifried J;

Carlton Uni. Ravens starters: 4/3b Bartnik K; 7/2b Brito H; 5/cf Marciniak E; 13/p Marchant B; 96/ss Stockla A; 10/lf Robinson E; 8/1b Gale B; 2/c Greenill C; 11/dh Thibodeau C; 3/rf Wang M;

Guelph Gryphons 1st - Pearson J singled. Roesch H singled; Pearson J advanced to second. Walker K flied out to rf; Roesch H advanced to second; Pearson J advanced to third. Hall D flied out to rf. Geluch S singled, 2 RBI; Roesch H scored; Pearson J scored. Groce B walked; Geluch S advanced to second. Binkley S grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Carlton Uni. Ravens 1st - Bartnik K walked. Bartnik K out at second c to ss, caught stealing. Brito H struck out. Marciniak E singled. Marchant B grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Guelph Gryphons 2nd - McDowell S singled. Johnston A singled; McDowell S advanced to second. Pearson J doubled, RBI; Johnston A advanced to third; McDowell S scored. Roesch H reached on an error by ss; Pearson J advanced to third; Johnston A scored, unearned. Walker K walked; Roesch H advanced to second. Hall D singled, 2 RBI; Walker K advanced to third; Roesch H scored, unearned; Pearson J scored. Geluch S doubled, RBI; Hall D advanced to third; Walker K scored. Groce B singled, RBI; Geluch S advanced to third; Hall D scored. Binkley S reached on a fielder's choice; Groce B out at second 2b to ss. McDowell S singled, RBI; Binkley S advanced to second; Geluch S scored. Johnston A grounded out to p. Pearson J grounded out to 2b. 7 runs, 7 hits, 1 error, 2 LOB.

Carlton Uni. Ravens 2nd - Stockla A flied out to 1b. Robinson E struck out. Gale B doubled. Greenill C flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Guelph Gryphons 3rd - Roesch H doubled. Walker K singled, RBI; Roesch H scored. Hall D singled; Walker K advanced to second. Geluch S doubled, RBI; Hall D advanced to third; Walker K scored. Groce B singled, RBI; Geluch S advanced to third; Hall D scored. Binkley S grounded out to p, RBI; Groce B advanced to second, advanced to third on an error by p; Geluch S scored. McDowell S singled, out at second rf to 2b, RBI; Groce B scored. Johnston A walked. Pearson J grounded out to 2b. 5 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

Carlton Uni. Ravens 3rd - Thibodeau C grounded out to 3b. Bartnik K struck out. Brito H struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Guelph Gryphons 4th - Roesch H tripled. Walker K singled, RBI; Roesch H scored. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.