Brock Badgers vs Toronto Varsity Blue (Sep 9, 2018)

 
Box Score
 

ISC Qualifier
Brock Badgers at Toronto Varsity Blue
Sep 9, 2018 at Toronto ON (Hendon Park)

Brock Badgers 15 (3-0)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Westfall, Ashley lf 
Blamauer, Grace cf 
Clinton, Madison ss 
Church, Chantelle c 
Taylor, Haley 2b 
MacDonald, Emily 3b/p 
  Oberle, Katie-Ann p 
Sharp, Paige dh/3b 
Punter, Taylor rf 
Nevins, Rachel 1b 
D'Cruz, Michaela p 
Totals  40  15  19  12  21 
  

Toronto Varsity Blue 14 (1-2)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Deconinck, Amanda 2b 
Sullivan, Erin p 
  Vlahiotis, Annie p 
O'Donnell, Kylie 3b 
Wright, Taylor dh 
MacKenzie, Madison c 
Deconinck, Beth ss 
Feise, Alison 1b 
Naidu, Kristen lf 
Tamayo, Jessica rf 
Burt, Rebecca cf 
Totals  31  14  13  14  21  11 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Brock Badgers....... 161 303 1 - 15 19  0
Toronto Varsity Blue 000 284 0 - 14 13  3
-----------------------------------------
E - Naidu K 2; Burt R. LOB - Brock Uni. 9; Toronto ON 6. 2B - Clinton M; Church C; Taylor H 2; Vlahiotis A; Wright T; Deconinck B; Feise A. 3B - Taylor H. SH - Blamauer G; Punter T; Feise A. SF - Tamayo J. SB - Naidu K.

Brock Badgers   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
D'Cruz, Michaela W,1-0  4.1  18  25 
MacDonald, Emily   1.2  10  13 
Oberle, Katie-Ann   1.0 
  
Toronto Varsity Blue  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Sullivan, Erin   3.0  10  20  21 
Vlahiotis, Annie L  4.0  20  24 

Win - D'Cruz M (1-0). Loss - Vlahiotis A (). Save - None. WP - MacDonald E. PB - MacKenzie M 7.

Umpires -
Start: Time: Attendance:

 
Play-by-Play
 

ISC Qualifier
Brock Badgers at Toronto Varsity Blue
Sep 9, 2018 at Toronto ON (Hendon Park)

Brock Badgers starters: 33/lf Westfall A; 11/cf Blamauer G; 29/ss Clinton M; 16/c Church C; 8/2b Taylor H; 20/3b MacDonald E; 14/dh Sharp P; 23/rf Punter T; 6/1b Nevins R; 18/p D'Cruz M;

Toronto Varsity Blue starters: 17/2b Deconinck A; 11/p Sullivan E; 43/3b O'Donnell K; 22/dh Wright T; 38/c MacKenzie M; 14/ss Deconinck B; 3/1b Feise A; 8/lf Naidu K; 24/rf Tamayo J; 86/cf Burt R;

Brock Badgers 1st - Westfall A singled. Blamauer G out at first 3b to 2b, SAC; Westfall A advanced to second. Clinton M grounded out to ss. Church C singled, RBI; Westfall A scored. Church C advanced to second on a passed ball. Taylor H grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Toronto Varsity Blue 1st - Deconinck A flied out to 2b. Sullivan E walked. O'Donnell K flied out to lf. Wright T flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Brock Badgers 2nd - MacDonald E grounded out to p. Sharp P singled. Sharp P advanced to second on a passed ball. Punter T grounded out to 2b; Sharp P advanced to third. Nevins R singled, RBI; Sharp P scored. Nevins R advanced to second on a passed ball. Westfall A reached on an error by lf; Nevins R scored, unearned. Blamauer G singled; Westfall A advanced to second. Clinton M reached on an error by cf; Blamauer G advanced to third; Westfall A scored, unearned. Church C doubled, 2 RBI; Clinton M scored, unearned; Blamauer G scored, unearned. Taylor H doubled, RBI; Church C scored, unearned. MacDonald E grounded out to ss. 6 runs, 5 hits, 2 errors, 1 LOB.

Toronto Varsity Blue 2nd - MacKenzie M flied out to 3b. Deconinck B singled. Feise A grounded out to p; Deconinck B advanced to second. Naidu K walked. Tamayo J flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Brock Badgers 3rd - Sharp P singled. Punter T grounded out to 3b; Sharp P advanced to second. Nevins R flied out to 2b. Westfall A singled; Sharp P advanced to third. Blamauer G singled, RBI; Westfall A advanced to second; Sharp P scored. Clinton M flied out to cf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Toronto Varsity Blue 3rd - Deconinck A flied out to ss. Sullivan E struck out. O'Donnell K singled. Wright T flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Brock Badgers 4th - Vlahiotis A to p for Sullivan E. Church C flied out to ss. Taylor H doubled. MacDonald E singled, RBI; Taylor H scored. MacDonald E advanced to second on a passed ball. Sharp P singled, RBI; MacDonald E scored. Punter T singled; Sharp P advanced to second. Nevins R singled, RBI; Punter T advanced to third; Sharp P scored. Westfall A flied out to 2b. Blamauer G grounded out to 2b. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

Toronto Varsity Blue 4th - MacKenzie M singled. Deconinck B walked; MacKenzie M advanced to second. Feise A grounded out to p, SAC; Deconinck B advanced to second; MacKenzie M advanced to third. Naidu K singled, 2 RBI; Deconinck B scored; MacKenzie M scored. Tamayo J struck out. Deconinck A grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Brock Badgers 5th - Clinton M flied out to rf. Church C grounded out to p. Taylor H tripled. MacDonald E grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Toronto Varsity Blue 5th - Vlahiotis A walked. O'Donnell K flied out to 3b. Wright T doubled; Vlahiotis A advanced to third. MacKenzie M walked. Deconinck B walked, RBI; MacKenzie M advanced to second; Wright T advanced to third; Vlahiotis A scored. Feise A doubled, 2 RBI; Deconinck B advanced to third; MacKenzie M scored; Wright T scored. MacDonald E to p. Sharp P to 3b. / for D'Cruz M. Naidu K singled, 2 RBI; Feise A scored; Deconinck B scored. Tamayo J singled; Naidu K advanced to second. Deconinck A walked; Tamayo J advanced to second; Naidu K advanced to third. Vlahiotis A doubled, out at third rf to 2b to 3b, 3 RBI; Deconinck A scored; Tamayo J scored; Naidu K scored. O'Donnell K singled. Wright T grounded out to ss. 8 runs, 6 hits, 0 errors, 1 LOB.

Brock Badgers 6th - Sharp P walked. Sharp P advanced to second on a passed ball. Punter T out at first c to 2b, SAC; Sharp P advanced to third. Nevins R struck out. Westfall A walked. Blamauer G walked; Westfall A advanced to second. Clinton M doubled, advanced to third on an error by lf, 2 RBI; Blamauer G scored; Westfall A scored; Sharp P scored. Church C flied out to cf. 3 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Toronto Varsity Blue 6th - MacKenzie M walked. Deconinck B doubled; MacKenzie M advanced to third. Feise A singled, RBI; Deconinck B advanced to third; MacKenzie M scored. Naidu K singled, 2 RBI; Feise A scored; Deconinck B scored. Naidu K stole second. Naidu K advanced to third on a wild pitch. Tamayo J flied out to cf, SAC, RBI; Naidu K scored. Deconinck A flied out to 2b. Vlahiotis A grounded out to ss. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

Brock Badgers 7th - Taylor H flied out to rf. MacDonald E singled. MacDonald E advanced to second on a passed ball. MacDonald E advanced to third on a passed ball. Sharp P flied out to ss. Punter T singled, RBI; MacDonald E scored, unearned. Nevins R struck out. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Toronto Varsity Blue 7th - Oberle K to p for MacDonald E. O'Donnell K flied out to ss. Wright T struck out. MacKenzie M flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.